CS:GO - Grosvenor Championship

Results

Date R Domáci vs Hostia -
12/15 13:30 - Vexed vs Fierce View
Grosvenor Championship je špičkový turnaj v Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO), který se odehrává v Londýně ve Spojeném království. Turnaje se účastní nejlepší světové týmy CS:GO a hraje se o značný finanční odměnový fond.

Turnaj Grosvenor Championship se poprvé konal v roce 2022 a rychle se stal jedním z nejprestižnějších turnajů v kalendáři CS:GO. Turnaj se vyznačuje vysoce soutěživým prostředím a špičkovými talenty, které se každoročně honí za vítězstvím.

V roce 2023 se turnaj Grosvenor Championship opět vrátí do Londýna, kde se utká nejlepších 16 týmů CS:GO z celého světa. Tyto týmy budou bojovat ve vyřazovacím formátu single-elimination o titul mistra Grosvenor Championship a o svůj podíl na finančním odměnovém fondu.

Turnaj bude vysílán živě prostřednictvím několika platforem a očekává se, že přiláká miliony diváků z celého světa. Fanoušci se mohou těšit na vzrušující zápasy, odborný komentář a exkluzivní zákulisní záběry z turnaje.

Grosvenor Championship je jedním z nejdůležitějších turnajů v CS:GO a v roce 2023 slibuje, že bude dalším nezapomenutelným zážitkem pro hráče i fanoušky.