Bangladesh vs Afghanistan - 1st ODI

Results

Date R Domáci vs Hostia -
07/05 08:00 - Bangladéš vs Afganistan 169/9(43)-83/2(21.4)
Bangladéš proti Afganistanu – 1. ODI kriketový turnaj

Pripravte sa na vzrušujúci súboj, keď sa Bangladéš postaví proti Afganistanu v prvom zápase série ODI. Tieto dva tímy sa stretnú na štadióne Zahur Ahmed Chowdhury Stadium v Chattagáone na akčnom kriketovom zápase.

Bangladéš vstupuje do zápasu s silným zostavom pod vedením Shakiba Al Hasana. Ich útočné zostavy sa môžu pochváliť skúsenými hráčmi, ako je Tamim Iqbal a Mushfiqur Rahim, zatiaľ čo ich nadhadzovači budú vedení Mustafizur Rahmanom.

Na druhej strane Afganistan nebude žiadny jednoduchý súper. Pod vedením Mohammada Nabiho má Afganistan talentovaný tím so silným útočným radom a nadhadzovačským útokom. Rashid Khan je hlavným hráčom Afganistanu a jeho mágia s loptou môže byť pre Bangladéš skutočnou výzvou.

Tento prvý ODI zápas sľubuje veľa napätia a drámy. Oba tímy sú hladné po víťazstve a dajú do toho všetko, aby získali náskok v sérii.

Nenechajte si ujsť toto vzrušujúce stretnutie medzi dvoma vzostupnými kriketovými národmi. Pripojte sa k nám na štadióne alebo sledujte zápas naživo a zažite vzrušenie z kriketu na najvyššej úrovni.