Honor of Kings - Chongqing Champs Cup

Results

Date R Domáci vs Hostia -
01/20 06:00 - Wolves vs AG Super Play View
01/20 04:30 - Weibo Gaming vs BOA View
01/20 03:00 - Huya Meng Zhi Dui vs Talent Gaming View
01/19 11:00 - AG Super Play vs SCARZ View
01/19 09:00 - Wolves vs ONE Team View
Turnaj Honor of Kings - Čchung Čching Champs Cup je svetovým špičkovým turnajom mobilných e-športov. Turnaj sa hráva od roku 2018 a zúčastňuje sa ho 16 najlepších tímov z celého sveta. Celková výhra v turnaji je 10 miliónov juanov (1,5 milióna dolárov).

Turnaj Honor of Kings - Čchung Čching Champs Cup sa hrá v dvoch fázach: skupinovej fáze a vyraďovacej fáze. V skupinovej fáze je 16 tímov rozdelených do štyroch skupín po štyroch. Tímy v každej skupine hrajú medzi sebou dvakrát. Dva najlepšie tímy z každej skupiny postúpia do vyraďovacej fázy.

Vyraďovacia fáza je turnaj s jednoduchou elimináciou. Osem tímov, ktoré postúpili zo skupinovej fázy, sa navzájom stretnú v sérii najlepších zo siedmich. Víťaz vyraďovacej fázy je vyhlásený za majstra turnaja Honor of Kings - Čchung Čching Champs Cup.

Turnaj Honor of Kings - Čchung Čching Champs Cup je jedným z najprestížnejších turnajov mobilných e-športov na svete. Je to skvelá príležitosť pre najlepšie tímy z celého sveta, aby si zmerali sily a bojovali o korunu majstra.