Štatistika

 TotalDomáciHostia
Matches played 27 13 14
Wins 17 11 6
Draws 3 2 1
Losses 7 0 7
Goals for 67 39 28
Goals against 41 18 23
Clean sheets 5 3 2
Failed to score 4 0 4
Futbalový tím St. George Saints U20 z Austrálie je talentovaná skupina mladých hráčov, ktorí si budujú meno v austrálskej národnej súťaži do 20 rokov. Tím pochádza z klubu St. George FC, ktorý sídli v Sydney a má dlhú a úspešnú históriu v austrálskom futbale.

Saints U20 sú známi svojim útočným štýlom hry a v posledných sezónach pravidelne dosahujú vysoké umiestnenia v súťaži. Tím sa môže pochváliť množstvom talentovaných hráčov, ktorí sa v priebehu rokov prebojovali do seniorského tímu St. George a austrálskych mládežníckych reprezentácií.

Trénerom tímu St. George Saints U20 je skúsený tréner Tony Popović, ktorý predtým viedol austrálsky národný tím do 20 rokov a niekoľko austrálskych klubov. Popović je známy svojou schopnosťou rozvíjať mladé talenty a vyťažiť z nich maximum.

Kľúčovými hráčmi v zostave Saints U20 sú útočník Daniel Arzani, stredopoliar Keanu Baccus a obranca Thomas Deng. Všetci traja hráči majú skúsenosti s reprezentáciou Austrálie na mládežníckej úrovni a sľubujú veľké veci.

Celkovo je St. George Saints U20 vzrušujúci mladý tím s potenciálom dosiahnuť vo futbale veľké veci. Tím sleduje množstvo popredných európskych klubov a očakáva sa, že v najbližších rokoch urobí ešte väčší dojem na austrálsku a medzinárodnú futbalovú scénu.