Fixtures

Austrália - Nový Južný Wales - 1. liga 05/04 09:00 - Inter Lions vs SD Raiders - View

Štatistika

 TotalDomáciHostia
Matches played 27 13 14
Wins 15 5 10
Draws 4 3 1
Losses 8 5 3
Goals for 48 23 25
Goals against 33 18 15
Clean sheets 8 3 5
Failed to score 8 4 4

SD Raiders, is a semi-professional soccer club, based and located in the Moorebank area of New South Wales. In season 2019, they played in the New South Wales National Premier Leagues 3 competition. In current season 2020, they competed in the New South Wales National Premier Leagues 2 competition.

The club is the representative team of the Southern Districts Soccer Football Association (SDSFA).

SD Raiders FC je austrálsky futbalový klub so sídlom v Sydney vo Novom Južnom Walese. Klub bol založený v roku 1999 a v súčasnosti hrá v Národnej Premier League NSW, druhej najvyššej úrovni austrálskeho futbalového systému. Domovským štadiónom klubu je Estádio Lambert Park v predmestí Leichhardt.

Raiders sú jedným z najúspešnejších klubov v histórii Národnej Premier League NSW a získali osem titulov ligy, vrátane troch po sebe nasledujúcich titulov v rokoch 2007 až 2009. Klub sa tiež dvakrát dostal do finále národného poháru FFA Cup, v rokoch 2014 a 2018.

Dresy Raiders sú biele s čiernym pásom na hrudi. Erb klubu je čierny okrúhly štít s nápisom SD Raiders FC vo vnútri v bielom.

Medzi pozoruhodných hráčov, ktorí hrali za Raiders, patria:

* Mark Bosnich
* Brett Emerton
* Tim Cahill
* Harry Kewell
* Lucas Neill

Raiders sú známi svojím útočným herným štýlom a svojou silnou fanúšikovskou základňou. Klub má oddanú skupinu fanúšikov, ktorí sú známi ako "Roar", a ktorí sú známi svojou vášnivou podporou.

Raiders sú ambiciózny klub s cieľom stať sa jedným z najlepších futbalových klubov v Austrálii. Klub má silnú akadémiu mládeže a zaviazal sa rozvíjať budúcich futbalistov. Raiders sú tiež zapojení do miestnej komunity a prostredníctvom svojej nadácie podporujú rôzne charitatívne organizácie.