Maximus Polkaty

Leagues Played
Poľsko - 2. liga 1

Results

Poľsko - 2. liga 10/06 15:59 - Maximus Polkaty v Slask Wroclaw II W 40-28
Maximus Polkaty je basketbalový tím, ktorý vznikol v roku 2010 v meste Poltár. Tím pôsobí v slovenskej basketbalovej lige a od svojho vzniku patrí k špičke slovenského basketbalu.

Maximus Polkaty má na svojom konte viacero úspechov, medzi ktoré patrí zisk troch titulov majstra Slovenska (2013, 2014 a 2016) a dvoch Slovenských pohárov (2013 a 2014). Tím sa pravidelne zúčastňuje aj európskych pohárových súťaží, kde dosiahol niekoľko pozoruhodných výsledkov.

Svoje domáce zápasy hrá Maximus Polkaty v športovej hale v Poltári. Hala má kapacitu približne 1 500 divákov a pravidelne býva vypredaná. Fanúšikovia sú známi svojou vášnivou podporou a vytvárajú na zápasoch skvelú atmosféru.

Súčasný káder Maximus Polkaty tvoria skúsení hráči s reprezentačnými skúsenosťami, ako aj mladí talentovaní hráči. Tím vedie skúsený tréner, ktorý má za sebou bohatú hráčsku aj trénerskú kariéru.

Maximus Polkaty je ambiciózny tím, ktorý má za cieľ pravidelne bojovať o najvyššie priečky v slovenskej basketbalovej lige a úspešne reprezentovať Slovensko v európskych pohárových súťažiach.