Blue Devils Wr. Neustadt

Blue Devils Wr. Neustadt

Leagues Played
Austria Cup 2

Results

Austria Cup 10/07 15:00 7 Blue Devils Wr. Neustadt v Mattersburg Rocks L 50-103
Austria Cup 01/20 18:00 4 Blue Devils Wr. Neustadt v Oberwart Gunners L 29-127
Basketbalový tím „Blue Devils W. Neustadt“ sa zrodil z vášne pre basketbal a túžby súťažiť na najvyššej úrovni. Tím bol založený skupinou talentovaných hráčov, ktorí zdieľali spoločnú víziu vytvoriť tím, ktorý by sa stal silou, s ktorou treba počítať v nemeckej basketbalovej lige.

Blue Devils sú známi svojou rýchlou a atletickou hrou, ako aj súdržnou tímovou prácou. Tím vedie skúsený tréner, ktorý má dlhoročné skúsenosti s rozvojom mladých hráčov a vedením ich k úspechu.

Domovskou arénou Blue Devils je moderná športová hala s kapacitou 5 000 miest, ktorá poskytuje tímu a jeho fanúšikom vzrušujúcu atmosféru na domácich zápasoch. Tím má tiež širokú základňu fanúšikov, ktorí poskytujú nepretržitú podporu a povzbudzujú hráčov v dobrom aj v zlom.

Cieľom Blue Devils je stať sa jedným z najlepších basketbalových tímov v Nemecku a súťažiť o najvyššie pocty. Tím je odhodlaný tvrdo trénovať, zdokonaľovať svoje zručnosti a prekonávať očakávania. S vášňou, odhodlaním a neochvejnou vierou sa Blue Devils usilujú stať sa symbolom excelentnosti v nemeckom basketbale.