Georgian Court University Women

Leagues Played
WNCAAB 4

Results

WNCAAB 01/01 19:00 - Monmouth ženy v Georgian Court University Women L 91-51
WNCAAB 11/21 00:00 - Fordham ženy v Georgian Court University Women L 85-44
WNCAAB 11/17 00:00 - Delaware State ženy v Georgian Court University Women L 69-48
WNCAAB 12/29 19:00 1 Fairleigh Women v Georgian Court University Women L 70-45
Ženský basketbalový tím USA "Georgian Court University"

Ženský basketbalový tím USA "Georgian Court University" je vysokoškolský basketbalový tím, ktorý reprezentuje Georgian Court University v Lakewood Township v New Jersey. Tím súťaží v III. divízii National Collegiate Athletic Association (NCAA) ako člen Konferencie Central Atlantic Collegiate Conference (CACC). Tím je v súčasnosti trénovaný Jarett Bennett. Domovskou arénou tímu je Wellness Center.

Tím Georgian Court University Women's Basketball Team bol založený v roku 1993. Tím vyhral tri šampionáty CACC a dvakrát sa kvalifikoval na turnaj NCAA Division III. Tím je známy svojou rýchlou hrou a dôrazom na obranu.

Niektoré z pozoruhodných hráčov tímu Georgian Court University Women's Basketball Team sú:

* **Katie Healy:** Healy bola štvornásobnou All-American a dvakrát Hráčkou roka CACC. V roku 2018 stanovila rekord NCAA Division III v počte získaných bodov v jednej sezóne.
* **Shannon Devitt:** Devitt bola trojnásobnou All-American a trikrát Hráčkou roka CACC. V roku 2017 bola menovaná za Hráčku roka Divízie III Asociácie basketbalových trénerov (WBCA).
* **Lauren DeFalco:** DeFalco bola dvojnásobnou All-American a dvakrát Hráčkou roka CACC. V roku 2016 bola menovaná za finalistku WBCA National Defensive Player of the Year.

Tím Georgian Court University Women's Basketball Team je jedným z najúspešnejších tímov v III. divízii NCAA. Tím je známy svojou tvrdou prácou, odhodlaním a tímovým duchom.