Colorado Springs

Leagues Played
NCAAB 1
Related Teams
Colorado Springs Women

Results

NCAAB 02/08 02:00 - Colorado Springs v Metropolitan State W 70-47
Tím USA Basketball "Colorado Springs" je reprezentačný tím mužov Spojených štátov amerických v basketbale, ktorý sídli v meste Colorado Springs v štáte Colorado. Tím je súčasťou organizačnej štruktúry USA Basketball, ktorá riadi všetky aspekty medzinárodnej účasti tímov Spojených štátov v basketbale. Colorado Springs je jedným z viacerých regionálnych tréningových centier pre USA Basketball a je domovom národného tréningového centra mužov USA Basketball.

Tím USA Basketball "Colorado Springs" sa zúčastňuje rôznych medzinárodných súťaží, vrátane FIBA AmeriCup a FIBA majstrovstiev sveta. Tím je pravidelným účastníkom Olympijských hier a získal niekoľko medailí, vrátane troch zlatých, dvoch strieborných a štyroch bronzových.

Tím USA Basketball "Colorado Springs" je zložený z najtalentovanejších basketbalistov v Spojených štátoch. Tím trénuje a súťaží pod vedením hlavného trénera Grega Popovicha. Cieľom tímu je reprezentovať Spojené štáty na medzinárodnej úrovni a usilovať sa o víťazstvo na všetkých súťažiach, na ktorých sa zúčastňuje.