Cardiff City Tigers

Leagues Played
Austrália - FFA Cup - kvalifikácia 1

Results

Austrália - FFA Cup - kvalifikácia 03/21 05:00 - Cardiff City Tigers v Newcastle Suns D 0-0

Štatistika

 TotalDomáciHostia
Matches played 0 0 0
Wins 0 0 0
Draws 0 0 0
Losses 0 0 0
Goals for 0 0 0
Goals against 0 0 0
Clean sheets 0 0 0
Failed to score 0 0 0
Futbalový tím "Cardiff City Tigers" je ambiciózny a zanietený tím, ktorý hrá v srdci Cardiffu. Založený v roku 2023, tím má silnú základňu fanúšikov, ktorí sa hrdia jeho vášňou, odhodlaním a víťazným duchom.

Hrajúc v modrých a bielych pruhoch, "Tigri" sú známi svojou útočnou hrou a neochvejným odhodlaním na ihrisku. Tím tvoria talentovaní hráči, ktorí pochádzajú z rôznych prostredí. Každý hráč prispieva svojimi jedinečnými zručnosťami a skúsenosťami, čo vytvára silné a súdržné mužstvo.

"Cardiff City Tigers" si stanovili vysoké ciele a neustále sa usilujú o zlepšenie. Tvrdý tréning a obetavosť sú základom ich úspechu. Tím sa zaviazal k rozvoju svojich hráčov na ihrisku aj mimo neho a verí v silu tímovej práce, rešpektu a športového ducha.

Fanúšikovia "Cardiff City Tigers" sú vášniví a podporujúci. Títo oddaní priaznivci vytvárajú elektrizujúcu atmosféru na domácich zápasoch a cestujú ďaleko, aby povzbudili svoj tím. Ich lojalita a nadšenie sú neoddeliteľnou súčasťou identity tímu.

"Cardiff City Tigers" sú stúpajúca hviezda na futbalovej scéne a sú pripravení zanechať svoju stopu. So svojou odhodlanosťou, talentom a podporou verných fanúšikov je tento tím silou, s ktorou treba počítať.