Westminster Women

Leagues Played
WNCAAB 1
Related Teams
Westminster

Results

WNCAAB 11/07 17:00 - UMKC ženy v Westminster Women L 91-49
Tím žien z Westminsteru v basketbale USA

Tím žien z Westminsteru v basketbale USA je vysokoškolský basketbalový tím žien, ktorý reprezentuje Westminsterský vysoký skolu v Salt Lake City v Utahu. Tím súťaží v Národnej asociácii medziuniverzitnej atletiky (NCAA) divízie II ako člen Horizon League. Hlavným trénerom tímu je Kala Waud.

Tím žien z Westminsteru v basketbale USA má bohatú históriu úspechov. Tím vyhral 10 konferenčných majstrovstiev turnajov, vrátane ôsmich titulov v rade od roku 2014 do roku 2021. Tím sa tiež 13-krát prebojoval na turnaj NCAA Divízia II, vrátane dvoch vystúpení v semifinále.

Tím žien z Westminsteru v basketbale USA je známy svojou silnou obranou a ofenzívou tempa. Tím vedie strelkyňa Natalie Jenseningová, ktorá v sezóne 2022-23 vedie tím v počte bodov a doskokov. Tím tiež vedú skúsené strážkyne Sydni Starková a Victoria Lytleová.

Tím žien z Westminsteru v basketbale USA je jedným z najkonkurencieschopnejších tímov v Horizon League. Tím je pripravený bojovať o ďalší konferenčný šampionát a miesto na turnaji NCAA Divízia II v sezóne 2023-24.