Stade Bordelais U19

Leagues Played
Francúzsky pohár U19 1
Related Teams
Stade Bordelais

Results

Francúzsky pohár U19 01/29 13:30 - Stade Bordelais U19 v Angers U19 W 2-0
Stade Bordelais U19 je francúzsky futbalový klub so sídlom v Bordeaux. Klub vznikol v roku 1889 a je jedným z najstarších futbalových klubov vo Francúzsku. Tím U19 pôsobí v juniorskej národnej futbalovej lige Francúzska.

Tím U19 Stade Bordelais je známy svojou silnou akadémiou pre mládež, ktorá vychovala niekoľko talentovaných hráčov, ktorí hrajú v profesionálnych ligách po celom svete. Tím U19 v ostatných rokoch dosiahol značné úspechy, vrátane víťazstva v Coupe Gambardella, čo je francúzsky pohár pre juniorské tímy, v roku 2013.

Súčasný tím U19 Stade Bordelais vedie tréner Mathieu Chalmé. Chalmé je bývalý profesionálny futbalista, ktorý odohral viac ako 200 zápasov v Ligue 1, najvyššej francúzskej futbalovej lige. Chalmé je známy svojou ofenzívnou filozofiou a tím U19 Stade Bordelais je známy tým, že hrá útočný, atraktívny futbal.

Niektorí z najvýznamnejších hráčov, ktorí prišli cez akadémiu pre mládež Stade Bordelais, zahŕňajú:

* Matthieu Valbuena
* Yoann Gourcuff
* Julien Faubert
* Marc Planus
* Ludovic Obraniak

Stade Bordelais U19 je sľubný tím s množstvom talentovaných mladých hráčov. Tím má potenciál dosiahnuť veľké veci v budúcnosti a určite ho stojí za to sledovať.