Kentucky Wesleyan ženy

Leagues Played
WNCAAB - Extra Games 1
Related Teams
Kentucky Wesleyan

Results

WNCAAB - Extra Games 03/10 17:00 - Kentucky Wesleyan ženy v Grand Valley State ženy L 77-81
Kentucky Wesleyan ženy je ženský univerzitný basketbalový tím, ktorý reprezentuje Kentucky Wesleyan College v Owensbore v Kentucky. Tím súťaží v druhej konferencii NCAA Division II Great Midwest Athletic Conference (G-MAC). Domovské zápasy hrajú v Rogers Center na kampuse Kentucky Wesleyan College. Hlavným trénerom tímu je Steve Coleman.

Kentucky Wesleyan ženy majú dlhú a úspešnú históriu, vyhrali niekoľko konferenčných šampionátov a postúpili do turnaja NCAA Division II. V sezóne 2021-2022 tím vyhral svoju prvú konferenciu G-MAC Championship a postúpil do druhého kola turnaja NCAA Division II.

Kentucky Wesleyan ženy sú známe svojím rýchlym tempom a útočným štýlom hry. V sezóne 2021-2022 tím v priemere zaznamenal 82,4 bodu na zápas, čo bolo najviac v konferencii G-MAC.

Líderkou tímu je seniorská rozohrávačka Macy Passmore. Passmore je dvojnásobná víťazka prvého tímu All-G-MAC a bola menovaná do tímu All-Midwest Region. V sezóne 2021-2022 Passmore v priemere zaznamenala 17,2 bodu a 5,1 asistencie na zápas.

Kentucky Wesleyan ženy sú vzrušujúci a zábavný tím, ktorý sleduje. Sú jedným z najlepších tímov v konferencii G-MAC a majú potenciál dosiahnuť veľké veci v turnaji NCAA Division II.