Bemidji State

Leagues Played
NCAAB 125
Tím basketbalistov USA "Bemidji State" je interkollegiátny tím, ktorý reprezentuje Bemidji State University v atletickej konferencii Northern Sun Intercollegiate Conference (NSIC). Tím je vedený hlavným trénerom Mikeom Bosmosom a jeho domovským zápasiskom je Gymnázium Bemidji State.

Tím Bemidji State Beavers má bohatú históriu úspechov a vyhral národný šampionát 2019 NCAA Division II. Tím je známy svojou vysokou rýchlosťou, tímovou hrou a húževnatou obranou. V tíme bolo niekoľko pozoruhodných hráčov, vrátane All-American Mike Worzella a All-NSIC výberu Jacka Binstocka.

Beavers sú jedným z najúspešnejších basketbalových tímov v divízii II a sú pravidelnými účastníkmi turnaja NCAA. Ich fanúšikovská základňa je známa svojou vášňou a podporou a tímu často vytvára domácu výhodu v Gymnáziu Bemidji State.

Basketbalový tím mužov Bemidji State je zdrojom pýchy pre Bemidji State University a miestnu komunitu. Tím je príkladom excelentnosti na ihrisku aj mimo neho a inšpiruje študentov, fanúšikov a komunitu.