Tec Mty Hidalgo

Leagues Played
Mexiko - Liga ABE 86
Mexiko - Liga ABE 04/27 23:00 - UPAEP v Tec Mty Hidalgo - View
Mexický basketbalový tím "Tec Mty Hidalgo" je profesionálny basketbalový klub so sídlom v Monterrey, Nuevo León, Mexiko. Tím súťaží v LNBP, najvyššej úrovni mexického basketbalu.

Tec Mty Hidalgo bol založený v roku 1966 a je jedným z najúspešnejších tímov v histórii LNBP. Vyhral 10 šampionátov LNBP, najviac zo všetkých tímov v lige.

Tím hrá svoje domáce zápasy v Aréne Monterrey, ktorá má kapacitu 10 000 divákov. Fanúšikovia Tec Mty Hidalgo sú známi svojou vášňou a podporou svojho tímu.

Tec Mty Hidalgo je jedným z najlepších basketbalových tímov v Mexiku a je vždy jedným z favoritov na výhru LNBP. Tím má v zostave niekoľko talentovaných mexických hráčov, ako aj niekoľko amerických importantov.

Trénerom tímu je Francisco Olmos, ktorý je jedným z najúspešnejších trénerov v histórii mexického basketbalu. Olmos viedol Tec Mty Hidalgo k deviatim šampionátom LNBP.

Ak navštívite Monterrey, určite sa vyberte na zápas Tec Mty Hidalgo. Je to skvelý spôsob, ako zažiť atmosféru mexického basketbalu a povzbudiť jeden z najúspešnejších tímov v krajine.