Brazílsky futbalový tím "Mariliá U20" je mládežníckym tím klubu Mariliá Atlético Clube, ktorý sídli v brazílskom meste Marilia. Tím U20 súťaží v Campeonato Paulista de Futebol Júnior, jednej z najprestížnejších mládežníckych futbalových súťaží v Brazílii.

História

Tím U20 bol založený v roku 2000 a odvtedy dosiahol množstvo úspechov. V roku 2006 vyhral tím štátny šampionát Campeonato Paulista de Futebol Júnior a v roku 2014 skončil ako druhý víťaz. Tím tiež dosiahol úspechy v národných mládežníckych súťažiach, pričom sa dostal až do semifinále Copa do Brasil de Futebol Sub-20 v roku 2016.

Hráči

Tím U20 má množstvo talentovaných hráčov, ktorí reprezentujú Brazíliu v rôznych mládežníckych kategóriách. Medzi najznámejších hráčov, ktorí hrali za tím U20, patria:

* Éder Militão (Real Madrid)
* Gabriel Jesus (Manchester City)
* Vinícius Júnior (Real Madrid)
* Lucas Paquetá (AC Milán)

Štýl hry

Tím U20 je známy svojou útočnou mentalitou a atraktívnym štýlom hry. Tím rád drží loptu a útočí cez krídla, pričom využíva rýchlosť a zručnosti svojich hráčov. Tím je tiež známy svojou silnou tímovou prácou a súdržnosťou.

Budúcnosť

Tím U20 je považovaný za jeden z najsľubnejších mládežníckych tímov v Brazílii. Tím má množstvo talentovaných hráčov a skúseného trénerského štábu a očakáva sa, že v budúcnosti dosiahne ešte väčšie úspechy.