**Košikársky tím AO Mykonou** je profesionálny basketbalový klub so sídlom v meste Mykonos v Grécku. Klub bol založený v roku 1986 a od roku 1991 hrá v najvyššej gréckej basketbalovej lige, Gréckej basketbalovej lige (GBL).

AO Mykonou je jedným z najúspešnejších klubov v GBL, získal štyri tituly majstra ligy (1993, 1994, 1995, 1996) a dva poháre Grécka (1993, 1996). Klub tiež reprezentoval Grécko v európskych súťažiach, najlepším výsledkom bolo štvrťfinále Euroligy v roku 1994.

AO Mykonou má silnú domovskú základňu a hrá svoje domáce zápasy v Aréne Mykonos, ktorá má kapacitu 5 000 miest. Klub má tiež silné vzťahy s miestnou komunitou a je známy svojou prácou s mládežou.

Súčasným trénerom tímu AO Mykonou je Vassilis Fragkias a prezidentom klubu je Antonis Karydimoglou. Klub má v tíme niekoľko talentovaných hráčov, vrátane amerických hráčov Dericka Alstona a Rayamar Halla.

AO Mykonou je ambiciózny klub s cieľom stať sa jednou z najlepších basketbalových tímov v Grécku. Klub má silný káder a skúseného trénera a je dobre financovaný, čo mu dáva dobré šance na úspech v nasledujúcich sezónach.